De inschrijvingen voor 2023 zijn gesloten

De inschrijvingen voor het Huttendorp Wognum 2023 zijn vorige week (21 april) gesloten! Er zal dit jaar geen loting plaatsvinden, dus iedereen die zich op tijd heeft ingeschreven kan deelnemen aan dit fantastische evenement. Wij kijken er erg naar uit om de kinderen te verwelkomen op ons terrein.

Hoewel de inschrijving voor de kinderen is gesloten, zijn wij nog wel op zoek naar pannenkoekenbakkers en begeleiders. De pannenkoekenbakkers zijn verantwoordelijk voor het bakken van de lekkerste pannenkoeken voor de kinderen en mogen deze zaterdagavond op het Huttendorp terrein afleveren. De begeleiders begeleiden een groepje kinderen met het bouwen van een hut, ondersteunen de kinderen en de organisatie tijdens het spelen van de leuke spellen en maken kennis met andere jongeren uit de omgeving.

Wilt je graag bijdragen aan ons evenement d.m.v. pannenkoeken bakken of een onvergetelijke tijd beleven als begeleider van de kinderen?

Schrijf je dan nu in als vrijwilliger via onze website: http://huttendorpwognum.nl/pannenkoekenbakkers/ of http://huttendorpwognum.nl/begeleiders/.