De Inschrijvingen voor Huttendorp Wognum 2024 zijn geopend!

Het mooiste weekend van het jaar is weer in zicht. Schrijf je in voor een weekend vol met plezier!

Over de inschrijving en loting

–> Van 13 tot 20 mei 23:59 uur kunnen kinderen worden ingeschreven via Inschrijvingen kinderen, na 20 mei kunt u kind dus niet meer worden ingeschreven. Let op! Deze inschrijving is niet definitief! De volgorde van inschrijven heeft geen invloed op de loting.
–> Op dinsdag 21 mei loten wij (indien nodig) onder iedereen die dit formulier heeft ingevuld, de uitslag delen we via de mail.
–> Inschrijving is mogelijk voor kinderen uit groep 4 t/m 8 van de basisschool.

Over de betaling

Het betalen gaat per inschrijving. Om de inschrijving af te ronden, wordt er na de loting gevraagd om meteen te betalen. Als u niet binnen de betaaltermijn betaald dan wordt de inschrijving ongeldig verklaard en wordt de deelname plaats vrijgegeven voor een van de uitgelote inschrijvingen. De kosten voor het weekend zijn 30 euro.

Stichting Leergeld West-Friesland

Indien u deze kosten niet kunt betalen dan kunt u contact opnemen met Stichting Leergeld West-Friesland via: info@leergeldwestfriesland.nl en/of info@huttendorpwognum.nl

Meer informatie over Stichting Leergeld West-Friesland is te vinden op: www.leergeldwestfriesland.nl

Vertrouwenspersoon

We hebben bij Huttendorp Wognum een vertrouwenspersoon voor de kinderen.

Mocht er iets in het verleden zijn gebeurd tussen kinderen/groepen, of andere vervelende gebeurtenissen. Dan kan dit van tevoren gemeld worden bij de vertrouwenspersoon en wordt daar extra op gelet tijdens het huttendorp.

Daarvoor kunt u contact opnemen via de mail: info@huttendorpwognum.nl