Een magisch Huttendorp Wognum

Zaterdagochtend 22 juli meldden zich in alle vroegte ruim 200 trappelende bouwers op het terrein aan de Grote Zomerdijk. 

Vol energie begonnen zij, onder begeleiding van 70 begeleiders, met het bouwen van de meest magische creaties. Af en toe geplaagd door een bui, maar dat weerhield hen er niet van hard door te werken.  

Tussen het bouwen door probeerden de bouwers de jonge tovenaar Barry te helpen om zijn zusje Amara met behulp van de magische spreuk te bevrijden uit het betoverde schilderij. Ook werd er enthousiast meegedaan met de spellen in het Kreekbos. 

Met al dat harde werk is eten natuurlijk ook erg belangrijk en de grote stapels pannenkoeken, vers gebakken door de vele ouders, opa’s & oma’s en andere sterrenchefs werden dan ook gulzig verorberd. 

De weersvoorspellingen lieten het helaas niet toe dat er geslapen kon worden in de hutten. Dit besluit werd met het nodige boegeroep ontvangen, maar de sfeer was er tijdens de bonte avond en silent disco gelukkig niet minder om.  

Zondagmorgen stond iedereen weer vol energie klaar om de verder te gaan met hun bouwwerken. Deze werden zondagmiddag dan ook vol trots getoond aan de ouders, broers & zussen, opa’s en oma’s en alle anderen die naar het terrein waren gekomen om de creaties te bewonderen.  

Wij mogen als organisatie weer terugkijken op een geslaagde editie! Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de hulp van de vele sponsoren, specifiek onze hoofdsponsor Aannemingsbedrijf Wit en natuurlijk Firma Rood voor het beschikbaar stellen van het mooie terrein. Ook kunnen wij niet zonder de hulp van alle begeleiders en helpende handjes, EHBO, tractorrijders, buren en alle anderen die op welke manier dan ook een bijdrage leveren aan ons mooie Huttendorp. Wij zijn er trots op om ieder jaar weer te merken hoe ons mooie evenement gedragen en gesteund wordt. 

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en zet alvast 20 en 21 juli 2024 in jullie agenda!

Met vriendelijke groet,
Pieter Steltenpool