De inschrijvingen zijn open voor Huttendorp Wognum 2023!

Het mooiste weekend van het jaar is weer in zicht. Schrijf je in voor een weekend vol met magisch plezier!

Over de inschrijving en loting
-> Van 17 tot 21 april is er de tijd om in te schrijven via de pagina: Inschrijving Kinderen. Let op! Deze inschrijving is niet definitief! De volgorde van inschrijven heeft geen invloed op de loting.
-> Maandag 24 april vindt de loting plaats, iedereen krijgt deze dag uitsluitsel via de mail of ze zijn ingeloot of uitgeloot.
-> Inschrijving is mogelijk voor kinderen uit groep 4 t/m 8 van de basisschool.

Over de betaling
Het betalen gaat per inschrijving. Om de inschrijving af te ronden, wordt er na de loting gevraagd om meteen te betalen. Als u niet binnen de betaaltermijn betaalt dan wordt de inschrijving ongeldig verklaard en wordt de deelname plaats vrijgegeven voor een van de uitgelote inschrijvingen. De kosten voor het weekend zijn 25 euro.

Stichting Leergeld West-Friesland
Indien u deze kosten niet kunt betalen dan kunt u contact opnemen met Stichting Leergeld West-Friesland via: info@leergeldwestfriesland.nl en/of info@huttendorpwognum.nl

Meer informatie over Stichting Leergeld West-Friesland is te vinden op: www.leergeldwestfriesland.nl

Vertrouwenspersoon
We hebben bij Huttendorp Wognum een vertrouwenspersoon voor de kinderen.

Mocht er iets in het verleden zijn gebeurd tussen kinderen/groepen, of andere vervelende gebeurtenissen. Dan kan dit van tevoren gemeld worden bij de vertrouwenspersoon en wordt daar extra op gelet tijdens het huttendorp.

Daarvoor kunt u contact opnemen via de mail: info@huttendorpwognum.nl