Huttendorp Wognum 2024

Zaterdagochtend 20 juli is het weer zover, Huttendorp Wognum 2024!

We hebben al weer een paar vergaderingen achter de rug en we hebben er zin in, jullie ook?

De begeleiders kunnen zich nu al inschrijven op: Begeleiders
De inschrijvingen voor de kinderen zal over een paar weken geopend worden. De officiële opening wordt gemeld op Instagram en Facebook.

Met vriendelijke groet,
De organisatie van Huttendorp Wognum

Een magisch Huttendorp Wognum

Zaterdagochtend 22 juli meldden zich in alle vroegte ruim 200 trappelende bouwers op het terrein aan de Grote Zomerdijk. 

Vol energie begonnen zij, onder begeleiding van 70 begeleiders, met het bouwen van de meest magische creaties. Af en toe geplaagd door een bui, maar dat weerhield hen er niet van hard door te werken.  

Tussen het bouwen door probeerden de bouwers de jonge tovenaar Barry te helpen om zijn zusje Amara met behulp van de magische spreuk te bevrijden uit het betoverde schilderij. Ook werd er enthousiast meegedaan met de spellen in het Kreekbos. 

Met al dat harde werk is eten natuurlijk ook erg belangrijk en de grote stapels pannenkoeken, vers gebakken door de vele ouders, opa’s & oma’s en andere sterrenchefs werden dan ook gulzig verorberd. 

De weersvoorspellingen lieten het helaas niet toe dat er geslapen kon worden in de hutten. Dit besluit werd met het nodige boegeroep ontvangen, maar de sfeer was er tijdens de bonte avond en silent disco gelukkig niet minder om.  

Zondagmorgen stond iedereen weer vol energie klaar om de verder te gaan met hun bouwwerken. Deze werden zondagmiddag dan ook vol trots getoond aan de ouders, broers & zussen, opa’s en oma’s en alle anderen die naar het terrein waren gekomen om de creaties te bewonderen.  

Wij mogen als organisatie weer terugkijken op een geslaagde editie! Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de hulp van de vele sponsoren, specifiek onze hoofdsponsor Aannemingsbedrijf Wit en natuurlijk Firma Rood voor het beschikbaar stellen van het mooie terrein. Ook kunnen wij niet zonder de hulp van alle begeleiders en helpende handjes, EHBO, tractorrijders, buren en alle anderen die op welke manier dan ook een bijdrage leveren aan ons mooie Huttendorp. Wij zijn er trots op om ieder jaar weer te merken hoe ons mooie evenement gedragen en gesteund wordt. 

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en zet alvast 20 en 21 juli 2024 in jullie agenda!

Met vriendelijke groet,
Pieter Steltenpool

De inschrijvingen voor 2023 zijn gesloten

De inschrijvingen voor het Huttendorp Wognum 2023 zijn vorige week (21 april) gesloten! Er zal dit jaar geen loting plaatsvinden, dus iedereen die zich op tijd heeft ingeschreven kan deelnemen aan dit fantastische evenement. Wij kijken er erg naar uit om de kinderen te verwelkomen op ons terrein.

Hoewel de inschrijving voor de kinderen is gesloten, zijn wij nog wel op zoek naar pannenkoekenbakkers en begeleiders. De pannenkoekenbakkers zijn verantwoordelijk voor het bakken van de lekkerste pannenkoeken voor de kinderen en mogen deze zaterdagavond op het Huttendorp terrein afleveren. De begeleiders begeleiden een groepje kinderen met het bouwen van een hut, ondersteunen de kinderen en de organisatie tijdens het spelen van de leuke spellen en maken kennis met andere jongeren uit de omgeving.

Wilt je graag bijdragen aan ons evenement d.m.v. pannenkoeken bakken of een onvergetelijke tijd beleven als begeleider van de kinderen?

Schrijf je dan nu in als vrijwilliger via onze website: http://huttendorpwognum.nl/pannenkoekenbakkers/ of http://huttendorpwognum.nl/begeleiders/.

De inschrijvingen zijn open voor Huttendorp Wognum 2023!

Het mooiste weekend van het jaar is weer in zicht. Schrijf je in voor een weekend vol met magisch plezier!

Over de inschrijving en loting
-> Van 17 tot 21 april is er de tijd om in te schrijven via de pagina: Inschrijving Kinderen. Let op! Deze inschrijving is niet definitief! De volgorde van inschrijven heeft geen invloed op de loting.
-> Maandag 24 april vindt de loting plaats, iedereen krijgt deze dag uitsluitsel via de mail of ze zijn ingeloot of uitgeloot.
-> Inschrijving is mogelijk voor kinderen uit groep 4 t/m 8 van de basisschool.

Over de betaling
Het betalen gaat per inschrijving. Om de inschrijving af te ronden, wordt er na de loting gevraagd om meteen te betalen. Als u niet binnen de betaaltermijn betaalt dan wordt de inschrijving ongeldig verklaard en wordt de deelname plaats vrijgegeven voor een van de uitgelote inschrijvingen. De kosten voor het weekend zijn 25 euro.

Stichting Leergeld West-Friesland
Indien u deze kosten niet kunt betalen dan kunt u contact opnemen met Stichting Leergeld West-Friesland via: info@leergeldwestfriesland.nl en/of info@huttendorpwognum.nl

Meer informatie over Stichting Leergeld West-Friesland is te vinden op: www.leergeldwestfriesland.nl

Vertrouwenspersoon
We hebben bij Huttendorp Wognum een vertrouwenspersoon voor de kinderen.

Mocht er iets in het verleden zijn gebeurd tussen kinderen/groepen, of andere vervelende gebeurtenissen. Dan kan dit van tevoren gemeld worden bij de vertrouwenspersoon en wordt daar extra op gelet tijdens het huttendorp.

Daarvoor kunt u contact opnemen via de mail: info@huttendorpwognum.nl

Huttendorp Wognum 2023 (22 en 23 juli)

We zijn begonnen met de voorbereidingen voor Huttendorp Wognum 2023. Net als elk jaar zal Huttendorp Wognum weer plaatsvinden in het eerste weekend van de Zomervakantie. Dit jaar valt dat op 22 en 23 juli, dus zet deze datum alvast in de agenda! Alle kinderen van groep 4 tot en met 8 van de basisschool mogen meedoen.

We werken ook dit jaar weer op inschrijving, verdere informatie volgt.

Met vriendelijke groet,

De organisatie van Huttendorp Wognum