Verslag Huttendorp 2018

Verslag Huttendorp 2018

21 & 22 juli barstte Huttendorp weer los! Het thema van dit jaar was Sprookjes en wat was het een sprookjesachtig jaar. Er werden prachtige kastelen, schepen en Hans en Grietje huisjes uit de grond gestampt. Om indruk op de jury te maken voerden de hutgroepjes dansjes of toneelstukjes op. 

Zaterdagmiddag kwam de brandweer langs om de kinderen wat verkoeling te geven. Zelden hebben wij zoveel blije kinderen gezien, ze sprongen in het rond en hadden ineens energie voor 10!

Om 17:00 uur hebben ze genoten van de 1300 pannenkoeken die door al die fantastische bakkers werden gebracht! Daarna gingen de jongste kinderen weer naar huis om bij te tanken voor de volgende dag. 
De andere kinderen deden zeskamp spelletjes en daarna was er een heuse bonte avond. Toen het donker werd was het tijd voor de spooktocht. Waarschijnlijk kon het hele dorp de kinderen horen gillen, want het was best spannend! Na de spooktocht zaten de kinderen nog even bij het kampvuur en mochten daarna in hun hut slapen. 

Zondagochtend werd er gelijk weer hard getimmerd aan de hutten, de jurering kwam nu wel erg dichtbij. Na de lunch ging iedereen naar het Kreekbos om Levend Stratego en het Fotospel te spelen. Om 16:00 uur was het alweer tijd om de ouders in ontvangst te nemen. Hierna volgde de prijsuitreiking en daarna hielpen alle kinderen en ouders met het slopen van de hutten. 

Wij kijken terug op een prachtig Huttendorp 2018!