Inschrijven Huttendorp Wognum 2014

Na het geslaagde weekend van de eerste twee jaar wordt ook dit jaar weer een huttendorp georganiseerd. Huttendorp Wognum 2014 vindt plaats in het eerste weekend van de zomervakantie, zaterdag 5 en zondag 6 juli.

Wat gaan jullie allemaal doen?
Alle kinderen worden op leeftijd verdeeld en gaan in groepen een hut bouwen. Onder begeleiding van vrijwilligers nemen de groepen het tegen elkaar op om de mooiste hut te bouwen. Het timmeren wordt afgewisseld met veel sport en spel.

Zaterdagochtend beginnen we vroeg met het bouwen van de hutten, zaterdagavond zullen de kinderen uit groep 3 t/m 6 na het eten naar huis gaan. De kinderen uit groep 7 en 8 zullen blijven slapen in hun zelfgemaakte hut.
Zondagochtend beginnen we weer vroeg om de hutten helemaal af te maken en de rest van de dag zal gevuld worden met leuke spellen. Aan het eind van de middag kunnen de ouders de hutten komen bezichtigen en de kinderen weer ophalen.

Om het huttendorp te financieren vragen wij 20 euro per kind. Voor dit geld kunnen de kinderen 2 dagen hutten bouwen en mee doen aan alle sport- en spel activiteiten. De organisatie verzorgt zaterdag voor het middag- en avondeten. Zondag is er ontbijt voor groep 7 en 8, in de middag gaan we met z’n alle lunchen, beide dagen zorgen we voor genoeg drinken en lekkere en gezonde snacks tussendoor.

De inschrijfavond wordt gehouden op vrijdag 16 mei in Everland, Sportlaan 13 te Wognum. De deur gaat om 19:00 uur open en na 21:00 uur sluiten we de inschrijving. Zorg dat je de benodigde gegevens (ingevuld inschrijfstrookje) en het inschrijfgeld meeneemt.

Let op: wij hebben een limiet op het aantal kinderen die zich kunnen inschrijven en vol = vol.
Wij hopen jullie te zien op 16 mei tijdens de inschrijvingen!

Inschrijfstrookje.pdf
Algemene voorwaarden.pdf