Inschrijven Huttendorp 2017

Belangrijke informatie!
Dit jaar werken we via een online loting en een betaalavond in het Pius. Dat gaat er als volgt uitzien:
– Van 10 tot en met 18 mei is er de tijd om via deze website (kijk in het menu onder ‘Inschrijven’) de kinderen in te schrijven. Let op! Deze inschrijving is niet definitief! De volgorde van inschrijven heeft geen invloed op de loting.
– Zaterdag 20 mei vindt de loting plaats, iedereen krijgt deze dag uitsluitsel via de mail of ze ingeloot zijn of uitgeloot.
– Dinsdagavond 23 mei van 19:00 tot 21:00 uur is de betaalavond in Pius X voor iedereen die is ingeloot. Deze avond is verplicht voor iedereen die is ingeloot, de betaling mag wel door iemand anders gedaan bij verhindering.
– Inschrijfkosten zijn €20,- per kind.

Groep 3 moet een jaartje wachten

Dit jaar verandert er nog meer, kinderen uit groep 3 mogen helaas niet meer meedoen. Zo hopen we minder kinderen teleur te hoeven stellen uit de hogere groepen. De leerlingen uit groep 3 moeten dus nog een jaartje wachten om mee te mogen doen met Huttendorp.

Over de betaalavond
Op dinsdag 23 mei vindt de betaalavond plaats in het Pius X, Boogerd 15 te Wognum. De ouders en kinderen die zijn ingeloot zijn van harte welkom om vanaf 19.00 uur tot 21.00 binnen te lopen. Als eerste is het natuurlijk belangrijk om de kinderen definitief in te schrijven door te betalen, daarna is er koffie, thee & limonade en wordt er voor de kinderen een leuke speurtocht georganiseerd. Mocht u verhinderd zijn dan kan er vast een ouder van een vriendje of vriendinnetje de betaling doen. Het is echter wel zo dat als er aan het einde van de avond nog openstaande betalingen zijn, de plek vervalt en naar een kind gaat die op de reservelijst staat.