Inschrijfavond 20 mei

Dit jaar vieren we ons 5 jarig jubileum! Op 2&3 juli zal er weer een huttendorp verrijzen aan de Grote Zomerdijk. Het thema is dit jaar Circus.

Programma
Alle kinderen gaan in groepen een hut bouwen. Onder begeleiding van vrijwilligers nemen de groepen het tegen elkaar op om de mooiste hut te bouwen. Het timmeren wordt afgewisseld met sport en spel. Zaterdagochtend beginnen we vroeg met het bouwen van de hutten, zaterdagavond zullen de kinderen uit groep 3 t/m 6 na het eten naar huis gaan. De kinderen uit groep 7 en 8 zullen blijven slapen in hun zelfgemaakte hut. Zondagochtend beginnen we weer vroeg om de hutten helemaal af te maken en de rest van de dag zal gevuld worden met leuke spellen. Aan het eind van de middag kunnen de ouders de hutten komen bezichtigen en de kinderen weer ophalen.

Kosten
Om het huttendorp te financieren vragen wij 20 euro per inschrijving. Voor dit geld kunnen de kinderen twee dagen hutten bouwen en mee doen aan sport- en spel activiteiten. De organisatie verzorgt zaterdag het middag- en avondeten. Zondag is er ontbijt voor groep 7 en 8, in de middag gaan we met z’n allen lunchen, beide dagen zorgen we voor voldoende drinken en lekkere en gezonde snacks tussendoor.

Inschrijfavond
De inschrijfavond wordt gehouden op vrijdag 20 mei in Everland, Sportlaan 13 te Wognum. De deur gaat om 19:00 uur open en om 21:00 uur sluiten we de inschrijving. Zorg dat je het ingevulde inschrijfstrookje + inschrijfgeld meeneemt! Per ouder mogen er maximaal 5 kinderen worden ingeschreven.

Let op: wij hebben een limiet op het aantal kinderen die zich kunnen inschrijven en vol = vol.