Hitte op Huttendorp

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn: Huttendorp Wognum heet dit jaar Hittedorp Wognum! De Egyptische weergoden hebben ons goed-weer-verzoek iets te serieus genomen. Dit gaat ons natuurlijk niet in de koude kleren zitten, daarom zijn we druk bezig met de hitte-voorbereidingen. Ok, genoeg woordgrapjes, het wordt enorm warm dit weekend.

We hebben het programma aangepast en de ren-spelletjes zijn overdag geschrapt. Er zijn extra punten waar water gehaald kan worden. Ook gaan we zorgen dat er voldoende schaduw op het terrein te vinden is. Verder zullen we het timmeren op het heetst van de dag stil leggen en pakken we even een moment van rust in de schaduw. Ten slotte zorgen we ervoor dat de kinderen hun shirts aanhouden en ze regelmatig worden ingesmeerd met zonnebrand.

Wat extra mee te nemen:
– Dichte schoenen! We willen jullie wel met klem verzoeken om de kinderen evengoed dichte, stevige schoenen aan te laten doen.
– Zonnebrand mee
– Hoofddeksel
– Eventueel een bevroren flesje water
– Parasol gemerkt met naam

Oproep
We zijn nog opzoek naar 1 of 2 Handige Harry’s die het leuk vinden om op de kinderen te helpen met het moeilijkere zaag – en timmerwerk. U kunt zich hier opgeven.