Huttendorp 2019 info

Zaterdag 13 juli
Op zaterdagochtend worden alle kinderen om 9:00 uur verwacht bij de brug aan de Grote Zomerdijk 11a. Vanwege de opstopping die we elk jaar creëerden hebben wij besloten dat de presentie op het terrein wordt afgenomen. Nadat de kinderen hun ouders uitgezwaaid hebben en kennis hebben gemaakt met hun groepje zullen ze raketten, ufo’s of andere ruimteschepen in elkaar timmeren. Tussendoor doen we een aantal spelletjes en lunchen we gezamenlijk. Aan het einde van de middag eten we gezellig met alle kinderen en vrijwilligers pannenkoeken. Voor de kinderen van groep 4 t/m 6 is de zaterdag van Huttendorp om 18:15 uur afgelopen.

Zaterdagavond
De avond zal gevuld worden met spellen, waarna er nog een spannende spooktocht plaats zal vinden. Als het weer het dit jaar toe laat kunnen de kinderen daarna in hun eigen hut gaan slapen. 

Bonte avond
Er is dit jaar een bonte avond voor de kinderen van groep 7&8! Kinderen kunnen zich via een mailtje naar info@huttendorpwognum.nl opgeven. Dus kunt uw kind (samen met vriendjes/vriendinnetjes) goed toneel spelen, moppen tappen, goochelen, zingen, rappen of dansen? Mail ons, dan regelen wij het podium! Er is een leuke prijs te winnen voor ze en we beloven zelf ook nog een stukje te doen 😉

Zondag 14 juli                        
De kinderen van groep 4 t/m 6 worden om 8:30 uur weer verwacht op het terrein. Deze dag maken we de hutten af, versieren we de hutten met de meegenomen attributen en doen we nog een aantal leuke spelletjes. Om 16:00 uur vindt het kijk-halfuurtje plaats voor alle ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en buren. De prijsuitreiking is om 16:30 uur, daarna gaan alle hutten tegen de vlakte. Sterke ouders zijn van harte welkom om de hutten te helpen afbreken. Hierna is Huttendorp 2019 afgelopen en hopen wij dat de kinderen een fantastisch weekend hebben gehad! 

Paklijst (voorzie alles van naam!)

 • Hamer
 • Bord
 • Beker
 • Bestek
 • Zonnebrand
 • Stevige dichte schoenen (geen slippers/ ballerina’s i.v.m. spijkers)
 • Verkleedspullen

Extra spullen groep 7 & 8

 • Slaapzak
 • Matje
 • Kussen
 • Pyjama
 • Kleding voor in de avond (lange broek en trui) 
 • Kleding voor zondag
 • Toiletspullen
 • Zaklamp

Graag geen spuitbussen met verf meenemen. 

Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in!

Inschrijvingen kinderen 2019

Wij hebben goed nieuws! Alle kinderen die zich hebben ingeschreven kunnen meedoen aan Huttendorp 2019. Aanstaande woensdag kun je je inschrijving definitief komen maken door langs te komen in het Pius X gebouw (Boogerd 15) om te betalen. U kunt bij ons pinnen, maar het is ook mogelijk om contant te betalen, neem dan graag €20,- contant mee.

Locatie: Pius X (Boogerd 15)
Datum: woensdag 15 mei
Tijd: 19:00 tot 20:30 uur

Huttendorp-enthousiastelingen opgelet!

Huttendorp-enthousiastelingen opgelet! 13 & 14 juli gaan we weer hutten bouwen met z’n allen in Wognum!

Voor de kinderen: De online inschrijvingen gaan maandag 6 mei open. Tot en met 10 mei kunt u de kinderen opgeven voor dit mooie weekend! Let op! Als je bent ingeschreven betekent dit niet dat je automatisch mee kunt doen. Op 13 mei zal er (indien nodig) een loting plaatsvinden, waar u die dag een mailtje van ontvangt. Op woensdag 15 mei is de betaalavond van 19:00 uur tot 20:30 uur in Pius X.

Voor de vrijwilligers: De inschrijvingen zijn al open voor begeleiders, vrijwilligers onder de 16 jaar, handige Harry’s en pannenkoekenbakkers. Zorg dat je 13 en 14 juli vrijhoudt zodat je dit fantastische weekend niet hoeft te missen. Tag degenen die dit moeten weten en schrijf je in op www.huttendorpwognum.nl

Verslag Huttendorp 2018

Verslag Huttendorp 2018

21 & 22 juli barstte Huttendorp weer los! Het thema van dit jaar was Sprookjes en wat was het een sprookjesachtig jaar. Er werden prachtige kastelen, schepen en Hans en Grietje huisjes uit de grond gestampt. Om indruk op de jury te maken voerden de hutgroepjes dansjes of toneelstukjes op. 

Zaterdagmiddag kwam de brandweer langs om de kinderen wat verkoeling te geven. Zelden hebben wij zoveel blije kinderen gezien, ze sprongen in het rond en hadden ineens energie voor 10!

Om 17:00 uur hebben ze genoten van de 1300 pannenkoeken die door al die fantastische bakkers werden gebracht! Daarna gingen de jongste kinderen weer naar huis om bij te tanken voor de volgende dag. 
De andere kinderen deden zeskamp spelletjes en daarna was er een heuse bonte avond. Toen het donker werd was het tijd voor de spooktocht. Waarschijnlijk kon het hele dorp de kinderen horen gillen, want het was best spannend! Na de spooktocht zaten de kinderen nog even bij het kampvuur en mochten daarna in hun hut slapen. 

Zondagochtend werd er gelijk weer hard getimmerd aan de hutten, de jurering kwam nu wel erg dichtbij. Na de lunch ging iedereen naar het Kreekbos om Levend Stratego en het Fotospel te spelen. Om 16:00 uur was het alweer tijd om de ouders in ontvangst te nemen. Hierna volgde de prijsuitreiking en daarna hielpen alle kinderen en ouders met het slopen van de hutten. 

Wij kijken terug op een prachtig Huttendorp 2018! 

Informatie Huttendorp 2018

Zaterdag
Op zaterdagochtend worden alle kinderen om 9:00 uur verwacht bij de brug aan de Grote Zomerdijk 11a. Nadat de kinderen hun ouders uitgezwaaid hebben en kennis hebben gemaakt met hun groepje mogen ze kastelen, paddenstoelen of andere sprookjesachtige hutten uit de grond stampen. Tussendoor doen we een aantal spelletjes en lunchen we gezamenlijk. Aan het einde van de middag eten we gezellig met alle kinderen en vrijwilligers pannenkoeken. Voor de kinderen van groep 4 t/m 6 is de zaterdag van Huttendorp om 18:15 uur afgelopen.

Zaterdagavond
De avond zal gevuld worden met spellen, waarna er nog een spannende spooktocht plaats zal vinden. Als het weer het dit jaar toe laat kunnen de kinderen daarna in hun eigen hut gaan slapen. 

Bonte avond
Er is dit jaar een bonte avond voor de kinderen van groep 7&8! Kinderen kunnen zich via een mailtje naar info@huttendorpwognum.nl opgeven. Dus kunt uw kind (samen met vriendjes/vriendinnetjes) goed toneel spelen, moppen tappen, goochelen, zingen, rappen of dansen? Mail ons, dan regelen wij het podium! Er is een leuke prijs te winnen voor ze en we beloven zelf ook nog een stukje te doen 😉
 
Zondag                        
De kinderen van groep 4 t/m 6 worden om 8:30 uur weer verwacht op het terrein. Deze dag maken we de hutten af, versieren we de hutten met de meegenomen attributen en doen we nog een aantal leuke spelletjes. Om 16:00 uur vindt het kijk-halfuurtje plaats voor alle ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en buren. De prijsuitreiking is om 16:30 uur, daarna gaan alle hutten tegen de vlakte. Sterke ouders zijn van harte welkom om de hutten te helpen afbreken. Als alle hutten afgebroken zijn is Huttendorp 2018 ten einde.
 
Paklijst (voorzie alles van naam!)

 • Hamer
 • Bord
 • Beker
 • Bestek
 • Zonnebrand
 • Stevige dichte schoenen (geen slippers/ ballerina’s i.v.m. spijkers)
 • Verkleedspullen

Extra spullen groep 7 & 8

 • Slaapzak
 • Matje
 • Kussen
 • Pyjama
 • Toiletspullen
 • Zaklamp