Informatie Huttendorp 2018

Zaterdag
Op zaterdagochtend worden alle kinderen om 9:00 uur verwacht bij de brug aan de Grote Zomerdijk 11a. Nadat de kinderen hun ouders uitgezwaaid hebben en kennis hebben gemaakt met hun groepje mogen ze kastelen, paddenstoelen of andere sprookjesachtige hutten uit de grond stampen. Tussendoor doen we een aantal spelletjes en lunchen we gezamenlijk. Aan het einde van de middag eten we gezellig met alle kinderen en vrijwilligers pannenkoeken. Voor de kinderen van groep 4 t/m 6 is de zaterdag van Huttendorp om 18:15 uur afgelopen.

Zaterdagavond
De avond zal gevuld worden met spellen, waarna er nog een spannende spooktocht plaats zal vinden. Als het weer het dit jaar toe laat kunnen de kinderen daarna in hun eigen hut gaan slapen. 

Bonte avond
Er is dit jaar een bonte avond voor de kinderen van groep 7&8! Kinderen kunnen zich via een mailtje naar info@huttendorpwognum.nl opgeven. Dus kunt uw kind (samen met vriendjes/vriendinnetjes) goed toneel spelen, moppen tappen, goochelen, zingen, rappen of dansen? Mail ons, dan regelen wij het podium! Er is een leuke prijs te winnen voor ze en we beloven zelf ook nog een stukje te doen 😉
 
Zondag                        
De kinderen van groep 4 t/m 6 worden om 8:30 uur weer verwacht op het terrein. Deze dag maken we de hutten af, versieren we de hutten met de meegenomen attributen en doen we nog een aantal leuke spelletjes. Om 16:00 uur vindt het kijk-halfuurtje plaats voor alle ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en buren. De prijsuitreiking is om 16:30 uur, daarna gaan alle hutten tegen de vlakte. Sterke ouders zijn van harte welkom om de hutten te helpen afbreken. Als alle hutten afgebroken zijn is Huttendorp 2018 ten einde.
 
Paklijst (voorzie alles van naam!)

 • Hamer
 • Bord
 • Beker
 • Bestek
 • Zonnebrand
 • Stevige dichte schoenen (geen slippers/ ballerina’s i.v.m. spijkers)
 • Verkleedspullen

Extra spullen groep 7 & 8

 • Slaapzak
 • Matje
 • Kussen
 • Pyjama
 • Toiletspullen
 • Zaklamp

Programma aanpassing groep 7&8

Vanwege de slechte weersvoorspellingen hebben wij helaas moeten besluiten om de kinderen van groep 7 en 8 vanavond niet te laten slapen in hun hut. Het programma loopt voor deze groepen daarom tot 21.00 uur, dan kunt u uw kind ophalen bij de poort.
Voor de kinderen van groep 4 tot en met groep 6 veranderd er niks aan het programma (het programma loopt voor hun tot 18:15).
Morgen starten we weer met alle kinderen om 8.30 uur op het Huttendorp terrein.

Betaalavond

Op dinsdag 23 mei is de betaalavond van Huttendorp. Van 19:00 – 21:00 ben je welkom in het Pius X gebouw (Boogerd 15) om je inschrijving definitief te maken. Ook hebben we leuke spelletjes klaar staan en een kopje koffie voor de ouders. Tot dan!

Inschrijven Huttendorp 2017

Belangrijke informatie!
Dit jaar werken we via een online loting en een betaalavond in het Pius. Dat gaat er als volgt uitzien:
– Van 10 tot en met 18 mei is er de tijd om via deze website (kijk in het menu onder ‘Inschrijven’) de kinderen in te schrijven. Let op! Deze inschrijving is niet definitief! De volgorde van inschrijven heeft geen invloed op de loting.
– Zaterdag 20 mei vindt de loting plaats, iedereen krijgt deze dag uitsluitsel via de mail of ze ingeloot zijn of uitgeloot.
– Dinsdagavond 23 mei van 19:00 tot 21:00 uur is de betaalavond in Pius X voor iedereen die is ingeloot. Deze avond is verplicht voor iedereen die is ingeloot, de betaling mag wel door iemand anders gedaan bij verhindering.
– Inschrijfkosten zijn €20,- per kind.

Groep 3 moet een jaartje wachten

Dit jaar verandert er nog meer, kinderen uit groep 3 mogen helaas niet meer meedoen. Zo hopen we minder kinderen teleur te hoeven stellen uit de hogere groepen. De leerlingen uit groep 3 moeten dus nog een jaartje wachten om mee te mogen doen met Huttendorp.

Over de betaalavond
Op dinsdag 23 mei vindt de betaalavond plaats in het Pius X, Boogerd 15 te Wognum. De ouders en kinderen die zijn ingeloot zijn van harte welkom om vanaf 19.00 uur tot 21.00 binnen te lopen. Als eerste is het natuurlijk belangrijk om de kinderen definitief in te schrijven door te betalen, daarna is er koffie, thee & limonade en wordt er voor de kinderen een leuke speurtocht georganiseerd. Mocht u verhinderd zijn dan kan er vast een ouder van een vriendje of vriendinnetje de betaling doen. Het is echter wel zo dat als er aan het einde van de avond nog openstaande betalingen zijn, de plek vervalt en naar een kind gaat die op de reservelijst staat.

 

Huttendorp 2017

Een nieuw jaar betekent weer een nieuwe editie van Huttendorp Wognum!
En wel op 22 & 23 juli 2017, ofwel het eerste weekend van de zomervakantie.
Dit jaar hebben we de regels voor de deelname iets aangepast. We hebben ervoor gekozen om de deelnemende klassen te beperken tot groep 4 t/m 8. Op deze manier creëren we extra plekken en hoeven we zo minder (hopelijk geen!) kinderen teleur te stellen.
Ook verandert de inschrijfavond qua opzet. Hier kunt u alles over lezen in de inschrijfbrief die de kinderen op de scholen uitgedeeld krijgen in mei. Deze wordt ook op onze website geplaatst tegen die tijd.

Mocht u vragen hebben, mail dan gerust naar info@huttendorpwognum.nl