Crowdfunding

Een feestelijk jubileum voor Huttendorp Wognum, help mee!

Jubileum
Dit jaar bestaan we vijf jaar en dat wordt zeer toepasselijk in de volksmond een houten jubileum genoemd. Dit betekent natuurlijk een extra feestelijke gebeurtenis! Bij zo’n editie hoort natuurlijk ook een feestelijk thema, daarom hebben we gekozen voor het thema ‘circus’. We willen het terrein in thema aankleden en de vrijwilligers en sponsoren in het zonnetje zetten. Maar om het feest voor de kinderen helemaal compleet te maken, zouden we dit jaar een echt circus willen verwelkomen tijdens het huttendorp…

Circus
Om van het houten jubileum een sprookje te maken, kwamen we uit bij circus Sijm. Een oorspronkelijk West-Fries familiecircus dat ook nog eens erg goed bij onze organisatie past, ze zijn namelijk het enige circus in Nederland dat draait zonder een cent subsidie. Ze zijn misschien niet de grootste, maar zeker wel het gezelligste circus van het land. Zo weten ze keer op keer weer vakmanschap, magie, theater, humor en passie samen te voegen tot een adembenemende voorstelling. Nu hebben wij het geluk dat op de zondag van huttendorp ze nog een vrije plek in hun agenda hebben staan en is het mogelijk om een voorstelling te verzorgen aan de Zomerdijk! Zo kunnen alle kinderen en begeleiders die meedoen aan huttendorp genieten van een prachtige voorstelling.

Help mee!
Om dit jaar groots uit te kunnen pakken hebben we jullie hulp nodig! In totaal hebben we 3500 euro nodig. Helpen jullie mee?
Dit kan door een donatie te doen op www.hetluktons.nl waar wij een crowdfund actie gaan starten. We beginnen op 5 mei en hopen het bedrag 17 juni bij elkaar te hebben ‘gefund’. Alle donateurs die meer dan 20 euro doneren en het leuk vinden krijgen een uitnodiging voor een exclusieve rondleiding op het huttendorp terrein! Dit zal zondag 3 juli om 11:00 uur plaatsvinden.

Benieuwd naar circus Sijm? Neem een kijkje op hun website: www.circussijm.nl