Gastenboek

We horen graag of jullie hebben genoten van het weekend en wat er zo leuk of minder leuk aan was!


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(30)
1 2 3 4 5 6
(10) Marieke
23 July 2012, 19:27

We willen iedereen van de organisatie, vrijwilligers en andere die we nu vergeten, bedanken voor dit geweldige weekend Huttendorp! Super voor elkaar gewoon! Top!
Onze mannen, Jurgen en Ruben, waren errug enthousiast!

(9) Cindy
23 July 2012, 14:56

Bij deze even een berichtje om alle vrijwilligers heel erg te bedanken voor alle inzet. Onze kids vonden het hamerweekend (zoals de jongste thuisblijver het noemt) helemaal super en hebben zich heel erg vermaakt. Het zag er ook onwijs leuk uit allemaal, complimenten.

(8) Frieda
23 July 2012, 11:19

Dames en heren van de organisatie, begeleiding, hulptroepen en iedereen die ik verder nog vergeet... het was GEWELDIG wat jullie voor maar vooral mét al die kinderen voor elkaar hebben gekregen. Petje af. Mijn dochter Tessa was beide dagen zo aan haar eindje, maar heeft er onwijs van genoten, en dan nog de tweede prijs winnen ook! En om dan gisterenmiddag al die blije gezichten te zien.... geweldig. Bedankt voor een TOP-weekend en ga zo door!

(7) yvonne
22 July 2012, 18:47

Ruby heeft ontzettend genoten. De organisatie was top. Het is/was voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel namens Ruby

(6) Melissa Lakeman-Speets
22 July 2012, 18:18

Organisatie: het was fantastisch. Goed voor elkaar, een prachtig weekend en kinderen die volop hebben genoten. Bedankt voor een onvergetelijk weekend. Namens Rens en Yara