Gastenboek

We horen graag of jullie hebben genoten van het weekend en wat er zo leuk of minder leuk aan was!


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(30)
1 2 3 4 5 6
>
(30) Ciska
5 July 2016, 14:59

Het was weer een geslaagd weekend! Alle vrijwilligers die hier aan mee hebben gewerkt verdienen wat ons betreft een dikke pluim. Niet alleen het weekend zelf, maar juist ook de dagen voor het Huttendorp hebben jullie in de regen hard gewerkt aan alle voorbereidingen hier op het landje. En zijn jullie ook nu, de dagen erna , weer druk in de weer om alles op te ruimen. Jullie zijn kanjers!

(29) Cindy van den Berg
4 July 2016, 19:12

Emmely en Joey vonden het weer geweldig. Dat dit jaar ook nog het circus langs kwam was helemaal super! Heel veel dank aan alle vrijwilligers, die dit mogelijk hebben gemaakt.

(28) Anne en Marcel Meijer
4 July 2016, 15:14

Bedankt voor het prachtige weekend wat onze dochter Julia heeft beleefd. Wat een goede organisatie!!

(27) Teun en Jurre Muts
3 July 2016, 22:24

Wij deden voor de eerste keer mee aan het Huttendorp Wognum en wij hebben genoten! Jammer dat het maar 2 dagen duurde! Wij bedanken alle mensen die dit voor ons en alle kinderen mogelijk hebben gemaakt!

(26) Tanja ursem
26 June 2016, 19:32

Goedenavond, ik ben de moeder van Denzel Inia uit groep 7. Mijn vraag is of jullie mijn mailadres kunnen toevoegen ivm informatie enzo. Jullie hebben alleen het email adres van zijn vader. De informatie die jullie naar hem sturen krijg ik nl niet door. Alvast bedankt voor de genomen moeite. Groeten Tanja Ursem

>